30 december 2021

BKG wenst jullie een gezond 2022 – bestuurswijzigingen

BKG wenst jullie voor 2022 veel moois successen en bovenal een goede gezondheid.

Graag tot ziens in 2022!

BKG Bestuur,
Martin Jacobs, William Manders, Stijn Haegens, Frans Ploegmakers, Marcia Coppens, Jan Geerts en Karin Reijnders

We leven nog altijd in een vreemde tijd. Een tijd waarin we als ondernemers op een creatieve en flexibele manier met elkaar de pandemie zo goed mogelijk moeten zien door te komen.

In dat kader hebben wij als BKG-bestuur ook de nodige creativiteit in acht te nemen om zaken bestuurlijk te organiseren en vragen we jullie om hulp. In deze een oproep om hierin mee te denken.

Joan Minten en Ans Ploegmakers hebben al een hele tijd geleden aangegeven dat zij willen stoppen als BKG-bestuurder.

Joan is zijn termijn van 12 jaar (en statutair maximaal) voorbij en Ans kreeg haar bestuurlijke taken niet meer gecombineerd met haar werkzaamheden bij de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost en overige bestuurstaken.

Normaliter zouden zij de eerstvolgende jaarvergadering dan ook zijn afgetreden. De jaarvergadering is opgeschort en zien we op hele korte termijn niet doorgaan. Inmiddels is voor beiden een waardig opvolger gevonden.

Marcia en Frans hebben beiden enkele bestuursvergaderingen bijgewoond en we zijn er samen met hen van overtuigd dat zij prima opvolgers zijn en een meerwaarde vormen voor ons bestuur!

Van Joan en Ans nemen we nog een keer op gepaste wijze afscheid in een eerstvolgende ledenbijeenkomst. Dat geldt eveneens voor Mark Bankers. Hij heeft in 2020 zijn bestuurlijke taken neergelegd en nog niet de kans gehad om afscheid te nemen. Jammer genoeg moeten we daar nog even op wachten. We danken hen hartelijk voor de tomeloze inzet in de afgelopen jaren! Marcia en Frans wensen we heel veel succes en plezier in deze nieuwe functie.

We kijken aan het begin van het nieuwe jaar hoe en wanneer we weer iets voor onze leden kunnen organiseren. We laten zeker nog van ons horen.

Dank voor jullie begrip, alvast fijne feestdagen, blijf gezond en hopelijk tot snel!

Indien er vragen zijn stel ze dan gerust aan één van de bestuursleden.

BKG leden ontvingen een overheerlijke fles rode en witte wijn!

Deel dit artikel!