LEDEN

Ondernemers in de gemeente Gemert-Bakel

Leden van BKG zijn ondernemingen op het gebied van industrie, handel of dienstverlening gevestigd in de gemeente Gemert-Bakel, die als zodanig zijn ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Ondernemingen uit de handel of dienstverlening bij wie hun activiteiten grotendeels toegespitst zijn op particuliere afnemers kunnen wel lid worden van de vereniging, maar de belangenbehartiging richt zich voornamelijk op ‘business to business’-leden in de gemeente Gemert-Bakel. Ondernemingen die voldoen aan deze criteria en hun activiteiten richten op ondernemers in de gemeente Gemert-Bakel en hun vestigingsadres hebben buiten Gemert-Bakel, kunnen door het bestuur voorgedragen worden voor toelating tot het lidmaatschap van de vereniging. Indien twijfel bestaat of een nieuwe aanmelding past binnen het toelatingsbeleid van de vereniging beslist het bestuur in één van hun bestuursvergaderingen.

BEDRIJF AANMELDEN
Wil je je bedrijf aanmelden bij Bedrijven Kontakt Gemert-Bakel. Vul dan het aanmeldformulier in via deze knop.

Meld je bedrijf aan
 

’t Ridderhof

Website: www.ridderhof-gemert.nl
Telefoon: 06 2709 3629
Email: info@ridderhof-gemert.nl
Bedrijfstak: Horeca en catering
Naam: Joan Daniëls
Adres: Ridderplein 19, 5421 CW Gemert

Natuurlijk is eten, drinken, dansen en feesten in het echt veel leuker, maar om u een beetje een idee te geven van hoe dat dan ongeveer gaat, hebben we u wat te lezen gegeven. Stiekem alvast op de menukaart kijken wat u straks kiest of met open ogen dromen over die bruiloft die er eindelijk gaat komen. Het mag, allebei. Bij ons geldt: voel je thuis!

Lunch, diner, high tea, koffietafel, babyshower, bedrijfspresentatie, personeelsfeest, verjaardag of uw bruiloft… We hebben met deze website geprobeerd zo compleet mogelijk te zijn in wat er allemaal kan, maar we zijn vast nog iets vergeten te vermelden. Vragen staat vrij, dus leg ons voor wat u graag zou willen, dan kijken wij of we daarin iets kunnen betekenen.

 

Aannemersbedrijf & Timmerwerken Rob Schepers

Website: www.robschepers.nl
Telefoon: 06-1340 5591
Email: info@robschepers.nl
Bedrijfstak: Bouw, installatie en infrastructuur
Adres: Boekelseweg 23, 5423 XA Handel
Naam: Rob Schepers

Klein maar toch groot.
Jullie droom wordt mijn uitdaging.
Van werkplaats tot bouwplaats.
“Als het maar gezellig is”

 

Aannemersbedrijf Cor Lange

Website: www.clsvb-bouwbedrijf.nl
Telefoon: 06-5200 8716
Email: info@clsvb-bouwbedrijf.nl
Bedrijfstak: Bouw, installatie en infrastructuur
Naam: Cor Lange
Adres: Langstraat 17, 5428 NA Venhorst

De werkzaamheden van aannemingsbedrijf Cor Lange bestaan uit de aanneming van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Daarbij kan het gaan om woningen en bedrijfspanden. Werkterrein van het bedrijf is de hele regio.

 

Aannemersbedrijf R. v.d. Vossenberg

Website: www.rvdvossenberg.nl
Telefoon: 06 - 2246 3606
Email: info@rvdvossenberg.nl
Bedrijfstak: Bouw, installatie en infrastructuur
Naam: Harrie en Roland van de Vossenberg
Adres: Leeuwerikweg 15, 5425 RW De Mortel

De Mortelse aannemer Harrie van de Vossenberg begon in 1968 met een eenmansbedrijf. Inmiddels is zijn zoon Roland toegetreden en werken ze tesamen met het personeel met tal van gerenommeerde onderaannemers. Gecombineerd met de goede organisatie en het gebruik van uitstekend materiaal, leidt dat tot kwaliteitsbouw op hoog niveau.

 

ABS van Houtert Gemert

Website: www.absvanhoutert.nl
Telefoon: 0492 - 367 575
Email: info@absvanhoutert.nl
Bedrijfstak: Reparatie
Naam: Cas van Houtert
Adres: Pandelaar 68, 5421 NJ Gemert

Kennismaken met schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel van Houtert in Gemert

In onze modern uitgeruste werkplaats is het repareren van een kras, een deukje of een fikse autoschade geen enkel probleem. Alle technieken worden beheerst door onze vakkundige professionals op de werkvloer. Vooraf adviseren wij u hoe de autoschade het beste hersteld kan worden en vervolgens gaan wij aan de slag om de auto weer in topconditie te krijgen.

Schadeafwikkeling van A tot Z: bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel van Houtert in Gemert maken wij het voor u waar. Onze service begint bij de intake en de schadeformulieren en gaat verder met een leenauto of onze haal- en brengservice.

Vertrouwd, vakkundig en snel autoherstel. Dat… is de grootste kracht van ABS Autoherstel Van Houtert in Gemert!

 

Activus Technisch Personeel

Website: www.activusgemert.com
Telefoon: 0492 - 367 575
Email: info@activus.nl
Bedrijfstak: Uitzend, werving en payroll
Naam: Eveline van Zutphen
Adres: Ridderplein 31, 5421 CX Gemert

Activus Uitzendbureau is sinds 1986 actief in personeelsbemiddeling.

Wij bemiddelen in zowel technische en ongeschoolde functies, maar ook diverse commerciële en leidinggevende functies/kandidaten zijn bij ons beschikbaar, meest op MBO en HBO niveau. Daarnaast hebben wij vakantiekrachten beschikbaar en studenten die een tussenjaar hebben.

In een grote straal rondom Gemert zijn wij actief. Van Breda tot Venray en van Oss tot Weert verzorgen wij de personeelsbehoefte van onze vaak vaste klanten.

Activus stelt voornamelijk personeel beschikbaar op uitzendbasis, maar ook is het mogelijk om direct kandidaten in dienst te nemen, dit op basis van Werving & Selectie.

Activus Technisch Personeel BV is ABU-lid. Met dit keurmerk willen wij onze klanten aantonen dat wij hiermee voldoen aan de strengste eisen op het gebied van organisatie en administratie.

Sinds 2016 geven wij bedrijven de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze database aan geselecteerde werkzoekenden. Deze ietwat voordeligere service is ontstaan vanwege de krapte op de arbeidsmarkt en blijkt een succesformule te zijn.

U bent van harte welkom om vrijblijvend bij ons binnen te lopen aan het Ridderplein 31, om onder het genot van een kop koffie te praten over wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Adadie’s Administratieve diensten

Website: www.adadie.nl
Telefoon: 0493 - 599 131
Email: info@adadie.nl
Bedrijfstak: Juridische en administratieve dienstverlening
Naam: Annemarie Spierings
Adres: Scheiweg 26, 5421 XL Gemert

Adadie’s Administratieve Diensten is een persoonlijk administratiekantoor gevestigd in Gemert. Ons doel is om dicht bij onze klanten te staan en onze dienstenpakket af te stemmen op ieder individu of iedere individuele onderneming.
Maar wij zijn niet zomaar het zoveelste administratiekantoor. Bij ons kunt u ook terecht voor bewindvoering en hulp bij schulden, met een speciaal dienstenpakket voor ondernemers in financiële problemen.
Werkend met passie voor cijfers en fiscale wetgeving, op een professionele en vooral persoonlijke manier.

Advocasus

www.advocasus.nl

Caspar Brouwers en Susanne Custers-Kuijpers

 

Advocasus

Website: www.advocasus.nl
Telefoon: 0492 - 263 036
Email: info@advocasus.nl
Bedrijfstak: Juridische en administratieve dienstverlening
Naam: Caspar Brouwers en Susanne Custers-Kuijpers
Adres: Doonheide 22a, 5421 ZP Gemert

Advocatuur en Juridische dienstverlening voor MKB en particulieren.

 

Advocatenkantoor Bezemer

Website: www.bezemer-advocatenkantoor.nl
Telefoon: 0492 - 344 624
Email: jbezemer@bezemer-advocatenkantoor.nl
Bedrijfstak: Juridische en administratieve dienstverlening
Naam: Jos Bezemer
Adres: St. Josephstraat 6, 5421 CR Gemert
 

Aerde Schoonheidsinstituut

Website: www.aerde.com
Telefoon: 0492 - 365 599
Email: info@aerde.com
Bedrijfstak: Persoonlijke verzorging
Naam: Annemiek van Aerde
Adres: Oude Bakelsedijk 14, 5421 WP Gemert

Behandelingen voor huid- en contourverbetering met de nieuwste methoden en technieken. Geregistreerd voor diverse specialisaties. Aerde Schoonheidsinstituut is al ruim 25 jaar een begrip in Gemert en ver daarbuiten. Dat kan alleen omdat wij continu investeren in onze deskundigheid, apparatuur en service. Bij Aerde Schoonheidsinstituut werken alleen professionals met passie voor hun vak. Regelmatig volgen wij cursussen, trainingen en opleiding om je optimaal te kunnen behandelen. Met onze passie, deskundigheid en professionaliteit zorgen wij voor het best mogelijke resultaat. Wij geven je persoonlijke aandacht en een zichtbaar resultaat. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak.

 

Aluberg Aluminium

Website: www.aluberg.nl
Telefoon: 0492 - 362 728
Email: info@aluberg.nl
Bedrijfstak: Bouw, installatie en infrastructuur
Naam: Ton van den Berg
Adres: Oost-Om 59, 5421 VX Gemert

Toch is het mooi om te zien hoe wij met een relatief klein aantal mensen grote projecten kunnen realiseren’, zegt Ton v.d. Berg van Aluberg Aluminium Gevelelementen. ‘Wij zijn bovendien een bedrijf dat blijft meedenken met de opdrachtgever, die in ons concept veel vrijheid geniet in architectonische mogelijkheden en vormgeving. Eigenlijk kunnen we alle kanten op om een schitterend eindresultaat te bereiken.’

 

André School Tuinonderhoud Bedrijf

Telefoon: 0492 - 323 766
Email: agjmschool@gmail.com
Bedrijfstak: Hovenier
Naam: André School
Adres: Boskant 91, 5423 TT Handel

André School is een buitenmens. Zijn beroep is zijn plezier. ‘Vanzelfsprekend onderhouden we vaak de tuinen van bedrijven. Grote percelen soms, die er goed uit moeten zien. Want je laat niet alleen je eigen visitekaartje achter, ook het bedrijf laat zich met een mooie tuin van zijn beste kant zien.’

Artop Reclame

www.artop.nl

Simone Roodselaar

 

Artop Reclame

Website: www.artop.nl
Telefoon: 0492 - 367 081
Email: info@artop.nl
Bedrijfstak: Reclame- en marketingbureau
Naam: Simone Roodselaar
Adres: Oost Om 40, 5422 VZ Gemert

Iedere organisatie heeft een goed verhaal te vertellen. Iedereen heeft ambities. Wil vooruit. Precies daar, in het blootleggen en vertalen van die ziel en ambities naar een omgeving, ligt onze kracht. Daar steken wij met liefde al onze energie in. Omdat wij intussen weten, dat wij juist daar ook zo veel energie voor terugkrijgen: als we samen tot een plan komen, binnen en buiten, dat precies datgene laat zien, waar jij voor staat.

Wij willen verrassen. Altijd. Met concepten, producten en materialen. Dat zijn geen loze woorden. Dat is een oprechte drive. Dat zit in ons. Dat voel je als je ons pand binnenkomt. Tenminste, dat horen we van klanten terug. Er zit kracht in ons pand. Vitaliteit. Creativiteit. Ondernemerschap. Waarden die we koesteren, uitdragen en gebruiken. Omdat we willen dat jouw pand hetzelfde doet met jouw klanten en bezoekers: verrassen en verleiden.

 

ASG Holding

Website: www.asgpneumatics.nl
Telefoon: 0492 - 390 516
Email: adpennings49@gmail.com
Bedrijfstak: Installatiebedrijf
Naam: Ad Pennings
Adres: Scheiweg 11, 5421 XL Gemert

Vanaf 1 januari 1987 heeft directeur Ad Pennings als zelfstandig ondernemer geopereerd vanuit Gemert. In het begin had het bedrijf een brede basis op het gebied van auto en industrie, maar in de loop der jaren zijn verschillende disciplines afgestoten en zelfstandig geworden.

Per 1 januari 2012, precies 25 jaar na de start is AP Pneumatiek een nauwe samenwerking aangegaan met FHT Perslucht te Deurne. Tegenwoordig worden alle activiteiten vanuit Deurne uitgevoerd en is Ad Pennings als senior nog nauw betrokken als technisch adviseur.

FHT Perslucht is een sterke speler op de Nederlandse markt op het gebied van perslucht.

“Alles op het gebied van perslucht” wil zeggen, dat FHT Perslucht en AP Pneumatiek samen sterk zijn in compressoren, onderhoud, luchtcilinders en ventielen, vacuümtechniek, schakelkasten en allerlei specials, maatwerk op verzoek van de klant.

 

Auto Mertens

Website: www.automertens.nl
Telefoon: 0492 - 340 765
Email: bakel@automertens.nl
Bedrijfstak: Automotive
Naam: Marchel Mertens
Adres: Bolle Akker 13, 5761 RW Bakel
De belangrijkste activiteiten van Auto Mertens zijn: Verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s, lease, schade, communicatie en navigatie, autoruitreparatie en autoverhuur.

Gegevens wijzigen

Zijn de gegevens bij jouw bedrijf niet juist? Laat het ons vooral weten. Stuur een mail naar info@bedrijvenkontaktgemert-bakel.nl en vermeld daarin welke wijzigingen je wil aanbrengen. Een nieuw logo of profielfoto kun je ook toesturen. We accepteren de bestandsformaten jpg, jpeg en png met maximumgrootte 500 kb en bij voorkeur afmeting 400 x 400 px.

Stuur mail