18 mei 2021

Havo-scholieren Macropedius maken werk van hun talent

Scholieren van het Commanderij College, locatie Macropedius maken werk van hun talent.  Havo 3c is als eerste gestart met het project ‘Talent in beeld, Talent in actie’.

MEI 18Reageer
Havo-scholieren Macropedius maken werk van hun talent
Gemert, 18 mei 2021 – Scholieren van het Commanderij College, locatie Macropedius maken werk van hun talent. Havo 3c is als eerste gestart met het project ‘Talent in beeld, Talent in actie’.

Tijdens de Kick-off van het pilotproject op dinsdag 18 mei hebben de scholieren een Skillpas aangemaakt.

Deze Skillpas geeft een overzicht van de individuele talenten en vaardigheden, scholen en praktijkervaring en persoonlijke drijfveren. Volgende stap in het project is om deze unieke skills te koppelen aan een bedrijf uit de regio om daar een kijkje in de keuken te nemen.

Hoe kun je als bedrijf tijdig de juiste talenten vinden en binden? Om vraag en aanbod beter op elkaar af te stemmen werken Commanderij College, Bedrijven Kontakt Gemert (BKG) en New Boxes aan een innovatief online platform, waar lokale jongeren hun talenten en vaardigheden kunnen ontdekken, zichtbaar maken en waarop ze in contact kunnen komen met interessante werkgevers uit de regio Gemert-Bakel. Zo leren lokale talenten en bedrijven elkaar beter kennen. Als bedrijf kun je daar direct bij aansluiten door scholieren in de gelegenheid te stellen om de onderneming te bezoeken.

Wil je als lokaal bedrijf actief bijdragen aan het ontwikkelen, vinden en binden van lokaal talent en deelnemen aan het platform? Stuur dan een e-mail naar talentcenter@newboxes.nlof neem telefonisch contact op met New Boxes (08 50 76 87 69) en sluit je dan aan bij ‘Talent in Beeld, talent in actie’. Binnen het BKG bestuur zijn Martin Jacobs en Karin Reijnders de aanspreekpunten voor dit project.

Deel dit artikel!