28 september 2022

Ledenbijeenkomst bij Studio Siebers

Afgelopen dinsdag, 27 september 2022, heeft onze ledenbijeenkomst plaatsgevonden. Deze keer waren wij uitgenodigd op de prachtige locatie van Studio Siebers.

Het was even spannend: een dag vol regen en dan ’s avonds in een deels open tent. Maar wat was de organisatie perfect op orde! Met heaters stonden we er warmpjes bij en op de Ofyr werden er nog lekkere late night snacks gemaakt.

De ledenbijeenkomst was zoals gewoonlijk goed bezocht met een opkomst van bijna 80 ondernemers. En zoals eerder aangekondigd hebben we de vergadering kort en krachtig gehouden. De notulen van de vorige bijeenkomst waren goedgekeurd, we hebben een gastpresentatie gezien over laaggeletterdheid en tips gekregen over hoe hiermee om te gaan op de werkvloer, Wethouder Martien Bankers heeft toelichting gegeven over de nieuwe coalitie en de actuele BKG onderwerpen werden besproken. Koen Siebers, gastheer van de avond, heeft afgesloten met een indrukwekkende presentatie over Studio Siebers. Al met al een klein anderhalf uur aan informatie waarna we konden genieten van een borrel.

Namens alle leden willen wij Koen Siebers en zijn collega’s hartelijk danken voor het professionele ontvangst en goede zorgen.

Het bestuur van BKG,
Martin, William, Stijn, Jan, Karin, Frans en Marcia

Deel dit artikel!