25 oktober 2022

Meet&Greet | 30 november | Talent in Beeld, Talent in Actie

Graag nodigen het Commanderij College Macropedius, BKG en New Boxes jou uit om deel te nemen aan het project Talent in Beeld, talent in actie!
Het doel is om lokaal talent te leren kennen, ze te interesseren voor bedrijven in hun buurt en daarmee te behouden voor onze lokale arbeidsmarkt in het werkgebied van het Macropedius (Gemert-Bakel, Laarbeek en Boekel). Hiervoor hebben wij een Talentcenter ontwikkeld. Voor de derde keer organiseren we dit programma, nu met 170 derdejaarsleerlingen van havo en vwo. Zij hebben in de afgelopen maanden een digitale Skillpas gemaakt en gaan daarmee nu op zoek naar bijpassende beroepen en bedrijven/organisaties.

SAVE THE DATE
Op 30 november tussen 19.00 uur en 21.00 uur staat hét evenement op de agenda: Meet & Greet. Tijdens deze avond ontmoet je leerlingen die geïnteresseerd zijn in jouw vakgebied en/of bedrijf. (Programma in bijlage).

Waarom ook alweer deelnemen aan het project?

  • Vind, ontmoet en bind on- én offline jouw toekomstige stagiair(e), collega of werknemer;
  • Help leerlingen met het maken van een goede (profiel)keuze;
  • Draag bij aan het behoud van talent in onze eigen regio;
  • Vind gemakkelijker personeel met behulp van de Skillpas en het Talentcenter;
  • Benut jouw bedrijfsprofiel op het Talentcenter, daarmee ben jij zichtbaar voor (jong) talent!
  • Bouw mee aan een uniek on- en offline platform voor een sterke samenwerking tussen onderwijs en bedrijven voor talentontwikkeling van onze jeugd.

Om het project mogelijk te maken, is het volledige Talentcenter New Boxes nu beschikbaar. Dé plek waar leerlingen met hun Skillpas op zoek gaan naar passende beroepen en interessante bedrijven. Én waar bedrijven zich presenteren via de bedrijvenzoeker aan (jong) talent!

Alleen met een bedrijfsprofiel op deze bedrijvenzoeker kan talent een kwalitatieve match maken met jouw bedrijf. Ook is een profiel noodzakelijk om de projectgroep in staat te stellen om de organisatie van de Meet & Greet gesmeerd te laten verlopen.

Het profiel van jouw bedrijf is kosteloos gedurende de Meet & Greet periode. Ervaar tijdens deze periode hoe het profiel voor jou werkt. Graag willen we na afloop weten of je jouw deelname wil voortzetten. Je wordt dan lid voor € 150,00 per jaar. Ben je een ervaringsdeskundige zonder personeel die geen vacatures aanbiedt, maar wel leerlingen een rijke leerervaring wil bieden? Dan is jouw lidmaatschap gratis.

Geef aan of jij met jouw onderneming wil deelnemen aan Talent in beeld, talent in actie door je aan te melden via onderstaande knop. Wij nemen daarna direct contact op om alles met jou af te stemmen. Doe dit snel, zodat een leerling jouw bedrijf kan vinden.

Met vriendelijke groet,

Projectteam Talent in beeld, talent in actie
Bo van den Bosch, Karin Reijnders, Marijn Sandbrink en Jan Krol

Deel dit artikel!