Activus Technisch Personeel

Telefoon: 0492 - 367 575
Naam: Eveline van Zutphen
Adres: Ridderplein 31, 5421 CX Gemert
Bedrijfstak: Uitzend, werving en payroll

Activus Uitzendbureau is sinds 1986 actief in personeelsbemiddeling.

Wij bemiddelen in zowel technische en ongeschoolde functies, maar ook diverse commerciële en leidinggevende functies/kandidaten zijn bij ons beschikbaar, meest op MBO en HBO niveau. Daarnaast hebben wij vakantiekrachten beschikbaar en studenten die een tussenjaar hebben.

In een grote straal rondom Gemert zijn wij actief. Van Breda tot Venray en van Oss tot Weert verzorgen wij de personeelsbehoefte van onze vaak vaste klanten.

Activus stelt voornamelijk personeel beschikbaar op uitzendbasis, maar ook is het mogelijk om direct kandidaten in dienst te nemen, dit op basis van Werving & Selectie.

Activus Technisch Personeel BV is ABU-lid. Met dit keurmerk willen wij onze klanten aantonen dat wij hiermee voldoen aan de strengste eisen op het gebied van organisatie en administratie.

Sinds 2016 geven wij bedrijven de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze database aan geselecteerde werkzoekenden. Deze ietwat voordeligere service is ontstaan vanwege de krapte op de arbeidsmarkt en blijkt een succesformule te zijn.

U bent van harte welkom om vrijblijvend bij ons binnen te lopen aan het Ridderplein 31, om onder het genot van een kop koffie te praten over wat wij voor u kunnen betekenen.

Ga naar de bovenkant