DAS Publishers

Telefoon: 06 - 2953 6178
Naam: John van Veggel
Adres: Stationsstraat 103, 5751 HD Deurne
Bedrijfstak: Reclame- en marketingbureau

Maatwerk in de Peelregio:

DAS Publishers! geeft vier sterk in de regio gewortelde weekbladen uit: Weekblad voor Deurne, Contact en Peelbelang. Deze lokale bladen brengen wekelijks het nieuws uit de diverse gemeenten en bieden een gedegen podium voor ondernemers om hun bedrijf te profileren. Maar DAS Publishers! heeft meer in huis.

Van idee naar uniek ontwerp!

Naast de uitgeverij hebben we vele jaren aan ervaring in huis op het gebied van reclame- ontwerpwerk.
We hebben de creatieve mensen en middelen in huis om samen met u een logo te ontwerpen en vanuit dit ontwerp een passende huisstijl te realiseren. Eenheid en herkenbaarheid zijn zeer belangrijk, niet alleen op uw visitekaartje, briefpapier en envelop, maar ook in uw bedrijfsbrochure, uw advertentie in een blad, uw website, bedrijfsauto of het sponsorbord bij de plaatselijke voetbalvereniging. Daarbij hebben we redacteuren in huis om bijvoorbeeld een bedrijfsbrochure volledig te verzorgen. Samen ontwikkelen we een professionele uitstraling voor uw bedrijf.

Webdesign:

Wilt u een website hebben? Dan bent u bij DAS Publishers! aan het juiste adres.
Een website is een verlenging van uw bedrijf naar de buitenwereld. U kunt er uw dienstenpakket op kwijt of een centraal punt creëren voor uw personeel. DAS Publishers! kan voor elk bedrijf een passende website ontwikkelen.

Drukwerk:

Ook voor drukwerk heeft Das Publishers nu een ideale oplossing! In het overzicht dat u kunt downloaden op www.daspasdrukwerk.nl treft u een aantal producten aan die veelvuldig voorkomen. U heeft hierbij keuze uit verschillende papiersoorten en oplages. Doordat de aantallen en papiersoorten gestandaardiseerd zijn, kunnen we uw drukwerk zeer efficiënt verwerken waarbij alle processen geautomatiseerd en gestandariseerd zijn. Dit resulteert weer in zeer aantrekkelijke tarieven!

Zie hiervoor: www.daspasdrukwerk.nl

Ga naar de bovenkant