Emtrade.nl

Website: www.emtrade.nl
Telefoon: 085 - 130 4205
Naam: Erwin Verstegen
Adres: Scheiweg 72, 5421 XL Gemert
Bedrijfstak: Machines en apparaten

Professionele circulaire bedrijfsinrichtingen
Voortkomend uit de verkoop van gebruikte bedrijfsinventaris van voormalige ondernemingen, hebben wij ons gepositioneerd als de voorkeurspartner voor duurzame magazijn-, logistieke- en kantoorinrichtingen in Gemert-Bakel, Nederland, België en Europa. Ongeacht de grootte van uw onderneming bieden wij oplossingen die naadloos aansluiten op uw behoeften.

Kom gerust eens kijken in ons Magazijn op de Scheiweg te Gemert.

Emtrade: Uw Partner in opslag en transportmiddelen
Wij specialiseren ons in zowel nieuwe als gebruikte magazijninrichtingen, -bakken en logistieke hulpmiddelen. Daarnaast bieden we een scala aan bedrijfsinventaris, van stapelrekken en kartonnen dozen tot kantoorinrichtingen en roldeurkasten. Ook voor over-voorraden, restpartijen en retourgoederen kunt u bij ons terecht. Met een uitgebreide voorraad van 7500 m2 in Gemert zijn wij in staat snel te leveren, waardoor uw bedrijfsvoering minimale hinder ondervindt. Voor een volledig overzicht van onze producten en diensten nodigen wij u uit onze website te bezoeken.

Inkoop & Demontag
Bij verhuizing, ontruiming of herstructurering van uw magazijn/bedrijf staan wij klaar om te assisteren. Heeft u een aanzienlijke hoeveelheid inventaris die u wilt verkopen? Ons team zorgt voor een efficiënte afhandeling, inclusief transport en demontage indien nodig.

Ga naar de bovenkant