Haegens horizontaal en verticaal transport

Haegens Kraanverhuur

Telefoon: 0492 - 351 582
Naam: Stijn Haegens
Adres: Gerele Peel 53, 5424 TM Elsendorp
Bedrijfstak: Verhuur

Haegens Kraanverhuur en Transport B.V. is opgericht in 1982 en door de jaren heen uitgegroeid tot een middelgrote kraanverhuurder met veel ervaring in zowel het kraanverhuur als het transport. Ons bedrijf is centraal gevestigd in het zuidoosten van Nederland en met name werkzaam in de Benelux.

Wat we doen….

Haegens kent haar vakgebieden. Op het gebied van kraanverhuur hebben we zowel mobiele telescoopkranen als mobiele snelopbouwtorenkranen ter beschikking staan. Daarnaast behoren speciale transporten en machineverhuizingen tot ons dienstenpakket. En wanneer er verreikers, heftrucks, rijplaten of hulpmaterialen aan te pas komen zorgen we hier ook voor.

Wanneer we er voor u zijn….

Dag en nacht staan we voor u klaar. Vaak is één telefoontje voldoende. En wanneer u op zoek bent naar praktijkgericht advies brengen we graag een bezoek aan u om de opdracht te bespreken.

Waarbij we aangesloten zijn….

We zijn aangesloten bij de Vereniging Verticaal Transport en VVT erkend. Daarnaast zijn we VCA gecertificeerd. Dit is de Veiligheids Checklist Aannemers. Tevens zijn we aangesloten bij Transport en Logistiek Nederland en gekwalificeerd als Erkend leerbedrijf.

Ga naar de bovenkant