HLB WVDB Adviseurs en Accountants

Website: www.hlb-wvdb.nl
Telefoon: 0492 - 361 248
Naam: Mateo Keijzers en Jean Bloemers
Adres: Dommel 57, 5422 VH Gemert
Bedrijfstak: Advies en Consultancy

TOGETHER WE MAKE IT HAPPEN

Als ondernemer streeft u persoonlijke doelen en dromen na. U wilt vol vertrouwen de juiste zakelijke beslissingen nemen om klaar te zijn voor de toekomst. Hiervoor heeft u behoefte aan inzichten die uw beslissingen ondersteunen. U heeft advies nodig van iemand die u en uw onderneming goed kent. HLB Van Daal is de coach en sparringpartner die u zoekt.

HLB Van Daal Adviseurs en Accountants is gevestigd in Den Bosch, Dongen, Gemert, Schijndel, Uden, Valkenburg en Waalwijk en heeft een vestiging in Amsterdam. Onze 250 betrokken professionals kennen de dynamiek van het Brabantse, Limburgse en Amsterdamse MKB, weten wat er speelt en herkennen kansen voor u. En kijken bovenal naar het verhaal áchter de cijfers: wat zijn uw drijfveren? Naast dienstverlening op het gebied van accountancy, audit en bedrijfsadvies is HLB Van Daal gespecialiseerd in corporate finance, HRM-diensten, juridische advisering en data-analyse & business development.

Als zelfstandig kantoor maakt HLB Van Daal deel uit van het landelijke en in internationale HLB-netwerk met member firms in ruim 150 landen en meer dan 700 kantoren.

Ga naar de bovenkant