Huisman Gemert

Telefoon: 0492 - 361 880
Naam: Richard Huisman
Adres: Zandstraat 9, 5421 WK Gemert
Bedrijfstak: Bouw, installatie en infrastructuur, Detailhandel

Huisman Gemert heeft zich in de loop van zijn meer dan 50-jarige bestaan gespecialiseerd in hallenbouw en biedt hiermee complete bouwoplossingen voor de agrarische en industriële sector alsmede de paardensportwereld. Voor meer informatie, referenties en prijzen kunt u terecht op www.huisman-gemert.nl

Hallenbouw
Huisman Gemert ontwerpt, tekent en berekent, produceert, levert en monteert complete hallen, loodsen, schuren, stallen en maneges. Gemonteerd met fundering, of als bouwpakket, inclusief vergunningsaanvraag en benodigde tekeningen & berekeningen.

Renovatie
Naast nieuwbouw verzorgt Huisman Gemert vernieuwing van bestaande daken en gevels, zowel asbestvrij als asbesthoudend. Verzorging van het complete renovatie proces van inventarisatie, tot sanering, tot demontage, tot levering en montage van nieuwe materialen.

Bouwmaterialen
Ook kunt u bij Huisman Gemert terecht voor een groot scala aan bouwmaterialen, zoals golfplaten, profielplaten, sandwichpanelen, isolatieplaten, zetwerk, schuifdeuren, kunststof kozijnen, dakgoten, multiplex, hout en staal. Te bestellen per webshop, telefoon of in persoon. Grote hoeveelheden uit voorraad leverbaar. Bezorging in heel Nederland of afhalen te Gemert, ook op zaterdagochtend.

Ga naar de bovenkant