Toss Design

Telefoon: 0492 - 392 211
Naam: Toine Kolsters
Adres: Nijverheidsweg 17, 5422 WN Gemert
Bedrijfstak: Interieur en interieurbouw

Toss design is een samenwerkingsverband tussen Toin Kolsters en Sasje van Huet. De twee initiatiefnemers achter Toss Design zijn allebei afkomstig uit Gemert en beschikken over ruime ervaring in de keuken- en meubelbranche. De combinatie van en de interactie tussen de kennis en ervaring waarover deze twee ondernemers beschikken, zorgt voor een krachtig bedrijf.

Toin Kolsters is 51 jaar en afgestudeerd bouwkundige. Bij meerdere bedrijven heeft hij ervaring opgedaan, eerst als bouwkundige tekenaar toen als werkvoorbereider en daarna vanaf 1996 als keukenadviseur.  De laatste 7jaar als bedrijfsleider van een exclusieve keukenzaak.

Sasje van Huet is 39 jaar en afgestudeerd interieurarchitect en heeft  jaren gewerkt in zowel de projectinrichting als particuliere woninginrichting. Zeven jaar geleden heeft ze een switch gemaakt naar de keukenbranche, waardoor alle facetten samenvallen.

We zijn vakmensen, creatief, oprecht, doeners met een grote passie voor keukens en meubels. Wij zien het als onze plicht om klanten goed te adviseren, dan vloeit de juiste keuze daar vanzelf uit voort. Van keukenontwerp, apparatuur en materiaalkeuze tot een compleet interieuradvies, wij zijn  u graag van dienst.

Onze prijs is niet anders ,onze passie, expertise en service wel.

Ga naar de bovenkant