29 mei 2021

Talentmatchers gezocht! If you don’t call us, we’ll call you.

BKG ondernemingen gezocht die tijd maken om Havo 3c leerlingen van het Commanderij College een kans te geven om werk te maken van hun talent. Komende maandag 31 mei of op dinsdag 1 juni 2021 kan het zijn dat je hierover een telefoontje krijgt van de projectgroep.

De jongens en meisjes zijn vorige week gestart met Talent in beeld, Talent in actie. De skillpas is aangemaakt. Nu zijn de bedrijven aan zet. Een aantal BKG leden hebben zich gemeld. De uitdaging is nu om nog een aantal ondernemingen te vinden die in de komende weken een kijkje in de keuken geven. In ruil daarvoor heb je daarna een vlog en een bedrijfsprofiel ‘in de pocket’. Matchen met lokaal talent is essentieel voor de 200 Gemert-Bakelsebedrijven die bij het BKG aangesloten zijn.

Bekijk het filmpje om te horen waarom we dit initiatief ondersteunen. De volgende BKG leden hebben zich al gemeld: Aerde Schoonheidsinstituut B.V., Brabant Accountants en Belastingadviseurs, Kingspan, Van Dijk Groep – De la Roy, NLEC Advies B.V. (energieadvies), New Boxes en Wecommerce.

Wil je als lokaal bedrijf actief bijdragen aan het ontwikkelen, vinden en binden van lokaal talent en deelnemen aan het platform? Stuur dan een e-mail naar talentcenternewboxes.nl of bel 08 50 76 87 69 en sluit je aan bij Talent in Beeld, talent in actie. Binnen het BKG bestuur zijn Martin Jacobs en Karin Reijnders de aanspreekpunten voor dit project.

Deel dit artikel!