2 maart 2023

Uitnodiging Roefeldag 1 juni 2023

Na 3 jaar afwezigheid in verband met corona wordt op donderdag 1 juni 2023 een gloednieuwe Roefeldag Gemert-Bakel gehouden. Het organiserend Roefelcomité is al druk aan de slag gegaan om ook van de 18e editie een fantastisch evenement te maken!

Wat is Roefelen?

Voor degene die nog onbekend is met de Roefeldag Gemert-Bakel het volgende.
Deze dag wordt speciaal georganiseerd voor alle groep 8 kinderen van de verschillende basisscholen uit de gemeente Gemert-Bakel.
Roefelen is een Vlaams woord en betekent ontdekken en snuffelen. Zo krijgen de kinderen een kijkje achter de schermen bij diverse bedrijven, winkels, instellingen en organisaties.
Veelal een eerste kennismaking met de wereld van volwassenen door middel van een aantal verschillende beroepen en werkzaamheden. Soms is er ook de mogelijkheid om actief deel te nemen aan een werkzaamheid. Dat is ontzettend leuk, leerzaam en spannend voor kinderen!

Deelname Roefeldag donderdag 1 juni

Om van deze mooie dag weer een groot succes te maken is het Roefelcomité Gemert-Bakel op zoek naar u, als vertegenwoordiger van een bedrijf, instelling of organisatie.

Vraag is of u op 1 juni groepjes van 3 tot 5 kinderen met een volwassen begeleider/ouder wilt ontvangen. Dit op vooraf vastgestelde tijdstippen ergens tussen 10 uur en 15 uur. Zelf kiest u voor 1 of meerdere groepen. Ook is er de keuze voor een bezoek van een ½ of 1 uur. Daarnaast is het mogelijk om in plaats van 1 groep, 2 (of meerdere) groepen tegelijkertijd te ontvangen.

TELEFONISCH CONTACT
Vanaf woensdag 22 maart zullen wij hierover telefonisch contact met u opnemen. Op dat moment kunt u uw wensen doorgeven en is er de gelegenheid om eventuele onduidelijkheden weg te nemen.

Deelname aan de Roefeldag is waardevol, het betekent investeren in de jeugd én de toekomst. Mede namens de kinderen alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

Met vriendelijke groet,
namens het Roefelcomité,

Ingrid Ruijs-van Bussel

roefeldaggemert-bakel@live.nl
www.roefeldaggemert-bakel.nl

Roefeldag Gemert-Bakel wordt georganiseerd door Stiching Roefeldag Gemert-Bakel (KvK 17204771).
De huidige bestuursleden zijn: Peter van de Sande, Anoeska van Kilsdonk, Peter van den Berg, Jacqueline Tünnissen, Hans van Boxtel, Armi Vermunt en Ingrid Ruijs.

Deel dit artikel!